ÚJ képzés indul február 23-án

Idén már 11. alkalommal kerül megrendezésre a MAKISZ és a Bankárképző közös Képesített követeléskezelő képzési programja!

A folyamatosan frissülő programot már több, mint 200 fő végezte el az elmúlt 5 év alatt.

Néhány visszajelzés a 2023 végén záródó program résztvevőitől arra a kérdésre, hogy számukra mi volt a program erőssége?

  • „Jól érthetően kiválóan felépített tananyagok a gyakorlatban jól hasznosítható tudást kaptak a tanfolyam résztvevői.”
  • „Az esettanulmányok, illetve az előadók és résztvevők által megosztott saját gyakorlati tapasztalatok számomra sokat jelentettek.”
  • „Nagyon jól felépített képzés, kiváló előadók.”
  • „Online tér, rugalmasság, bármikor visszanézhető tartalmak.”
  • „széleskörű bemutatás (lakossági, vállalati, magáncsőd, fa, csődeljárás bemutatása)”

A február 23-án induló 12 napos program végigvezet a követeléskezelési tevékenység szabályozásán, a követeléskezelési folyamaton, lépésein, az esetleges jogi eljárásokon. A széles ismeretanyag elsajátítását esettanulmányok közös feldolgozása segíti. Foglalkozunk magával a követeléskezelő szervezet belső felépítésével, munkafolyamataival, hatékonyságának mérésével is. Feldolgozzuk a pandémiás és vészhelyzet, a moratórium okozta speciális feladatokat. 

A záró tréning napon az ügyfelekkel való kommunikáció megfelelősége és szakmai helyessége is mérésre kerül.

A gyakorlatorientált előadások mellett háttéranyagokat, kiegészítő tanulmányokat, ismertető anyagokat is nyújtunk a résztvevőknek.

Bővebb információkat találnak a Bankárképző honlapján: https://www.bankarkepzo.hu/oktatas/programok/kepesitett-koveteleskezelo-kepzes, ahol már jelentkezhetnek is a programra: https://www.bankarkepzo.hu/oktatas/programok/regisztracio/kepesitett-koveteleskezelo-kepzes/individual-registration